BOX WRAPÓW / 79 zł
- wrap z łososiem, serkiem philadelphia, warzywami (6 porcji),
- wrap z szynką, serem cheddar, warzywami (6 porcji),
- wrap z hummusem i granatem (6 porcji)
BOX KANAPEK / 69 zł
- bagietka z pate drobiowym, sałatami, korniszonem, pomidorem ( 3 porcje),
- bagietka z serem korycińskim, rukolą, pomidorami suszonymi i szpinakiem (3 porcje),
- bagietka z karkówką, kapustą po podlasku, warzywami, prażoną cebulką (3 porcje)
BOX PREMIUM / 119 zł
- mini burgery z pastrami, serem, kapustą po podlasku (6 sztuk)
- grzanki z tatarem wołowym i piklami (8 sztuk)
- wrap z grillowanym kurczakiem i świeżymi sałatami (6 sztuk)
- mini gyros w chlebku pita z grillowanym kurczakiem, serem feta i warzywami ( 4 sztuki)
BOX SAŁATEK / 900 g/ 89 zł
- Cezar z grillowanym kurczakiem, grzankami i parmezanem,(300 g)
- Grecka z fetą, ogórkiem, pomidorami, czerwoną cebulą i oliwkami (300 g)
- Sałatka z brokułem, szynką, pestkami słonecznika (300 g)
BOX WĘDLIN ANCYPO I SERÓW KORYCIŃSKICH GREMZA / 89 zł / 500 g
Zamówienia
Dla ważności realizacji konieczne jest minimum 4-dniowe wyprzedzenie.
W ramach potwierdzenia zamówienia przyjmowany jest zadatek w kwocie 30% wartości zamówienia.
Płatny gotówką w siedzibie restauracji lub na rachunek bankowy nr
75 1240 5240 1111 0000 5706 4583
Bank PEKAO S.A,
W wypadku rezygnacji z zamówienia zadatek nie jest zwracany.
Końcowa płatność za zamówienie następuje w momencie odbioru zamówienia.
Składanie zamówień możliwe jest w Karczmie pod Sokołem lub za pośrednictwem maila: biuro@ancypo.pl
Odbiór zamówień:
Odbiór w Karczmie pod Sokołem w dniu wskazanym przez Zamawiającego w godzinach pracy restauracji.