oferty

oferta cateringowa karczma pod sokołem
OFERTA 2021

Oferta cateringowa przyjęcia

Menu w cenie 79 zł. / osoba

Wybór dań gorących

Zupa / 250 ml.

  • Rosół drobiowy z laną kluską,
  • Żurek z białą kiełbasą i jajkiem,
  • Krem z pieczonego w ogniu ziemniaka z chrustem z boczku,
  • Krem z buraka z kozim serem

Danie główne / 350 g.

  • Polędwiczka wieprzowa sous vide, sos śliwka w porto, ziemniaki gratin, fasolka szparagowa w salsie ziołowej
  • Schabowy smażony na smalcu, kremowe puree, surówka,
  • Roladka drobiowa faszerowana chorizo, ziemniak z pieca, picacilli z warzyw.
  • Wolno pieczona karkówka na kapuście, pieczone ziemniaki, sałata

 

Bufet przystawek zimnych

420 g. / osoba

  1. Tatar wołowy z klasycznymi dodatkami,
  2. Deska wędlin i serów,
  3. Mini burgerki z pastrami, kapustą po podlasku, sosem miodowo musztardowym,
  4. Półmisek wrapów: wrap z grillowanym kurczakiem, wrap z łososiem i serkiem philadelphia
  5. Klasyczna sałatka grecka,
  6. Sałatka Cezar z kurczakiem, grzankami i parmezanem,
  7. Koszyczki z pieczywem.

Dodatkowe danie gorące (27 zł. /osoba)

  • Kaczka faszerowana jabłkami, mięsem, żurawiną z pieczonym ziemniakiem lub paloną kaszą gryczaną,
  • Devolay z masłem i kremowym puree ziemniaczanym.

Dodatkowe danie gorące premium (32 zł. /osoba)

  • Filet z łososia z puree z wasabi, sosem cytrynowo kaparowym,
  • Noga z kaczki z pieczonym batatem i sosem żurawinowym,
  • Zraz wołowy z kluską śląską.

+ sezonowa surówka

Dania wegetariańskie dostępne do wymiany w ramach dań gorących:

  • Tagiatelle z sezonowymi warzywami,
  • Polędwiczka z dorsza/ sos beszamelowy/ ziemniaki/ warzywa

Menu dla dzieci (29 zł. /dziecko)

  • Rosół drobiowy z laną kluską,
  • Panierowany filet z kurczaka, frytki, mizeria.

Warunki realizacji zamówienia

Zamówienia

Dla ważności realizacji konieczne jest minimum 6 dniowe wyprzedzenie.

Minimalna wartość zamówienia: 15 osób pełnopłatnych.

Opakowania

Dania gorące pakowane są w termoboxy lub torby termiczne / przy większych zamówieniach w termosy. Przekąski zimne układane są na półmiskach porcelanowych, zabezpieczone folią aluminiową do bezpośredniego wstawienia w stół.

Dostawa

Na terenie Sokółki dowóz gratis dla zamówień powyżej 25 osób / dla zamówień

poniżej tej wartości dodatkowo płatny 50 zł.

Możliwy odbiór osobisty.

Dostawa poza Sokółka – wycena ustalana indywidualnie.

Rozliczanie

Potwierdzeniem realizacji zamówienia jest wpłata bezzwrotnego zadatku

w kwocie 500 zł na rachunek bankowy lub osobiście w siedzibie restauracji.

Rozliczenie końcowe następuje w momencie zwrotu

naczyń/ termoboxów przez Organizatora.

Usługi dodatkowe

Istnieje możliwość wypożyczenia zastawy: szklanka, kieliszek do wódki, bulinówka,

talerz obiadowy, talerz zakąskowy / cena 12 zł/osoba

Wypożyczenie bemarów na dania gorące/ zupę: 100 zł/bemar.

pdf ikona
Wersja pdf do druku
W razie jakichkolwiek pytań pozostajemy do Państwa dyspozycji:
501 512 540izabela@ancypo.pl

Oferty